En unik og personlig gave
Jeg har altid tegnet mennesker.
Det er fantastisk at opleve mennesker igennem tegning – og at kunne glæde andre med et portræt, som er en unik og personlig gave.

Sådan gør jeg
Bestil tegnet portræt efter dit foto af familie og venner. Jeg kan nemt sætte flere fotos sammen til én tegning. Også kæledyr, alene eller med deres ejere, eller hvad I ønsker.
Du kan sende foto til mig fra computer, smartphone, Iphone eller med alm. post. Jeg mailer forskellige udkast og ideer til dig undervejs i tegneprocessen. Dit færdige portræt leveres inden for tre uger med 30 dages tilfredshedsgaranti fra modtagelsen.

Med baggrund i realistisk klassisk tegning er mit mål for hvert portræt at fremhæve det smukke eller magiske i et ansigt, uanset om det er fra foto eller “live”. Hele året har jeg bestillingsopgaver, som jeg oftest laver i mit hjemmeatelier, hvor kunden undervejs følger med og deltager i processen via digitale fotos og mail.
 
Curriculum Vitae >>

Hver sommer tegner jeg i København, på Strøget, foran Helligåndskirken. Det er lærerigt og fornøjeligt at få reaktioner fra turister fra hele Verden, høre de forskellige kommentarer til portræt og karikatur. Ideen til denne webshop martinvestergaard.com stammer fra Strøget, hvor folk efterspurgte at kunne maile fotos til mig.

Mange kunder ønsker også tegning af kæledyr. Her vælger jeg ofte pastelfarver som fint matcher pelsens flotte farver.

På rejser medbringer jeg altid tegneblok, herunder: Huse i Venedig.

I min kunstneriske udvikling, se mit CV her, er jeg gået fra at følge tegnekurser, bl.a. på kunstakademiet i Sevilla, til selv at opsøge og møde internationale portrættegnere. F.eks. Heather Spears (Canada), Davy Lim (Paris), Julio Puentes (Spanien), Rasmus Aagaard, Vinderen af Danmarks Bedste Portrættegner 2018 (København), Marialle Brandusa