Bestilling
Du bestiller ved at udfylde og uploade foto til bestillingsskemaet. Forsendelse er inkluderet i pris. Kort efter bestilling modtager du bekræftelse på bestillingen.

Foto
Jeg modtager alle typer foto. Sendt til mig fra computer, smartphone, Iphone eller med alm. post. Jeg kan sætte fotos sammen i ét større portræt eller foretage ændringer. Jeg vurderer kort efter modtagelsen dit fotos egnethed til portræt.

Betaling
Du kan bruge disse betalingsformer: PayPal, Mobilepay, Visa og Mastercard.
Hjemmesiden bruger godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol.

Leveringstid
Portrætter tager fra 1 til 3 uger alt afhængig af min arbejdsbyrde. Haster portrættet kan jeg afkorte ventetiden lidt, dog aldrig mere, end at jeg kan garantere for høj kvalitet.

Forsendelse
Forsendelse og moms er inkluderet i prisen. Jeg pakker portræt og evt. foto i beskyttende silkepapir og sender i godkendt forseglet postrør med GLS.

Tilfredshedsgaranti
Jeg giver 30 dages tilfredshedsgaranti fra modtagelsen.
100 % refunderes – No questions asked.

Er du ikke tilfreds, så send tegningen tilbage, som du har modtaget det.
Samtidigt med returnering bedes du skriftligt meddele bankoplysninger, så jeg umiddelbart efter modtagelsen kan overføre til dig.
Returporto betaler du selv. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere.
Bemærk! Jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Ved returnering sendes tegning til:

Martin Vestergaard,
Dagmarsgade 3A, st.
2200 København N.

Ifølge købeloven er der 14 dages fortrydelsesret, men ved bestillingskøb, dvs. en vare der er specielt fremstillet, er der ikke fortrydelsesret. Derimod er der 24 måneders reklamationsret ift. fejl i materiale o. lign.

Gavekort
Kunden vil umiddelbart efter bestilling modtage et flot farverigt gavekort via mail, evt. også postforsendelse efter aftale, og designet ud fra kundens ønsker.

Gavekort kan ikke ombyttes og tilbagebetales svarende til kortets værdi, dvs kortet skal alene anvendes til bestilling af tegning. Gavekortet giver ret til pågældende tegning, uanset om prisen for tegningen i mellemtiden er steget eller faldet, og såfremt prisen er faldet, tilbagebetales differencen ikke. Gavekort købt som julegave udløber efterfølgende år den 30. september som sidste gyldighedsdag. Kunde og modtager opfordres derfor til at notere denne udløbsdato i kalenderen. Det samme gælder andre typer gavekort mht. anført udløbsdato.

Privatliv
Du skal give dit samtykke, før jeg udstiller dit portræt.
Det samme gælder portræt af kæledyr.
Jeg videregiver ikke oplysninger eller fotos til andre.
Efter din modtagelse af dit portræt vil du ikke modtage nyhedsmails eller anden reklame fra mig.